PaRaGLaDiNG HALO Moderatör
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 36 Nerden : afyonkarahisar/sinanpaşa Lakap : havacılık camiamda lakabım halo dayı dır Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 02/06/08
| Konu: ASKERE GİDİYOOOMM Ptsi Ağus. 04, 2008 2:15 pm | |
| Selam sinanpaşalı dostlar.
Bugün askerlik şubesine gittim. Askerliğimi hangi ilde yapacağımı öğrenmek için. Vede öğrendim. Ben acemi birliğimi erzincanda topcu olarak gidiyorum. Bu konuda herhangi bir bilginiz varmı. Erzincan askeri yeri nasıl bir yer. Beni bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz | |
|
kkkucher Administratör
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 61 Lakap : Sinanpaşalı Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Geri: ASKERE GİDİYOOOMM Salı Ağus. 05, 2008 1:38 am | |
| Eveeeetttt Halo Şimdi gelelim Senin askerliğe.... Dostum askerlik Heryerde aynıdır Doğu Batı Kzey Güney Olmaz Bunu kafana sok Biiiirrrr ...İkincisi Orası senin bir çeşit Ana Baba Evin.... Ve Üçüncüsü Seve seve git Güle güle Gel . Unutmadan Erzincan güzel yerdir. | |
|
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 36 Nerden : afyonkarahisar/sinanpaşa Lakap : havacılık camiamda lakabım halo dayı dır Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 02/06/08
| Konu: Geri: ASKERE GİDİYOOOMM Salı Ağus. 05, 2008 7:57 am | |
| evet arkadaşım dediğin gibi askerlik her yerde aynıdır. İçimi rahatlattığın için teşekkür ederim. | |
|
acarshow Moderatör
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 36 Nerden : Çanakkale Lakap : Acarshow Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: ASKERE GİDİYOOOMM Salı Ağus. 05, 2008 12:58 pm | |
| İnşallah Allahın İzniğyle Gidip HAyırlı Teskereyle Dönersin Kardeşim Allah YArdımcın Olsun | |
|
| Konu: Geri: ASKERE GİDİYOOOMM Salı Ağus. 05, 2008 4:06 pm | |
| - acarshow demiş ki:
- İnşallah Allahın İzniğyle Gidip HAyırlı Teskereyle Dönersin Kardeşim Allah YArdımcın Olsun
, Allah senden razı olsun dostum Duaların için teşekkürler | |
|