kkkucher Administratör
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 61 Lakap : Sinanpaşalı Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Avcı Arkadaşlarımız Salı Tem. 29, 2008 7:12 pm | |
| | |
|
kuscu_ese Üyemiz
| Konu: Geri: Avcı Arkadaşlarımız Çarş. Tem. 30, 2008 10:08 am | |
| orası akyar değil mi (akyara gideriken bole yolun kıvrıldığı biyervar sağa doğru dönüyor yol ömer abilerde sol tarafta oturuyorlar galibaaa nasıda bildim puhahahahaaaaaaaaa!!!.... | |
|
TUNCAY Üyemiz
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 54 Nerden : ESKİŞEHİR Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Avcı Arkadaşlarımız Ptsi Ağus. 04, 2008 3:00 am | |
| ARKADAŞLAR AVA MI GİTMİŞ PİKNİĞEMİ HİÇ BELLİ DEĞİL. BANA KALIRSA PİKNİĞE GİTMİŞE BENZİYORLAR | |
|
PaRaGLaDiNG HALO Moderatör
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 36 Nerden : afyonkarahisar/sinanpaşa Lakap : havacılık camiamda lakabım halo dayı dır Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 02/06/08
| Konu: Geri: Avcı Arkadaşlarımız Ptsi Ağus. 04, 2008 8:01 am | |
| Evet arkadşlar bunlar sinanpaşanın asil avcıları ve keskin nişanlı avcılarıdır. Geçengünler ömer ve ali abiyle bir deney yaptık. Deneyimiz ben 200 metre ilerisne bir yüzük koydum ve ikiside kurşunları tam yüzüğün içinden geçirdiler. Şuanda domuz vurma rekoru ömer abinin elinde. Yalnız ben kıracam o rekoru Sinanpaşa avcılarını hiç kimse tutamaz. Adeta hırçın kasırga gibi eserler | |
|