SiNANPASALILARIN YERi Program,Avcılar,Videolar,Diziler,Komik Resimler,Wallpaper,Karikatürler,Av videoları,Elektronik,Oyunlar,PC Programları,Antivirüs,İnternet Programları...... |
|
| ilk benden olsun dedim | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
denizce Üyemiz
| Konu: ilk benden olsun dedim Cuma Tem. 11, 2008 6:46 pm | |
|
En son denizce tarafından Ptsi Eyl. 29, 2008 1:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | elif031980 Üyemiz
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim C.tesi Tem. 12, 2008 1:19 am | |
| Selam denizce kusura bakma ben henüz üye oldum bana hiç yabancı gelmedin sanki seni tanıyor gibiyim resimlerimi bende ekledim belki birbirimizi tanıyoruzdur birde hiç afyonkarahisarda bulundunmu diye soracaktım sevgiler | |
| | | musti70 Üyemiz
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim Paz Tem. 13, 2008 12:27 pm | |
| | |
| | | musti70 Üyemiz
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim Paz Tem. 13, 2008 2:32 pm | |
| | |
| | | pamukkaleli Üyemiz
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 55 Nerden : DENİZLİ Lakap : mingeneli Rep : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim Salı Tem. 29, 2008 2:11 pm | |
| slm denizce resimlerin de sende çok güzelsin teprikler. ama benim bu siteye üye olmamda en büyük etken sen oldun.üye olduk ama bir tşk. etmedin resimlerinin devamını bekleriz başarılar | |
| | | denizce Üyemiz
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim Perş. Tem. 31, 2008 8:17 pm | |
| MERHABALAR BEN DENİZ ÖNCELİKLE SİTEYE ÜYE OLAN VE MESAJ ATAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM AMA ŞU NU BELİRTEYİM Kİ BURASI BİR FORUM SİTESİ SİZLERİN BANA DEĞİL DAHA ÇOK SİTEYLE İLGİLENMENİZİ İSTERİM BEN BİR MAKİNA DEĞİLİM 24 SAAT PC BAŞINDA OTURAMAM BURAYA GELDİĞİMDE CHAT BOX A GİRİŞ YAPTIĞIM ANDA SİZLERDE GİRERSENİZ SOHBET EDEBİLİRİZ SİTEYİ BAYAN ARKADAŞ BULMANIZ AMACIYLA YAPMADIK MSN OLAYINA GELİNCE MSN ADRESİMİ VERMEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM ÇÜNKÜ MSN DE KONUŞACAK OLSAM BURAYI KULLANMAM MANTIKSIZ OLUR ONLİNE OLDUĞUMDA SİTEDE CHAT BOX TAYIM SOHBET ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN SÖYLÜYORUM AYRICA BEN KİMSEYİ SİTEYE GELİN DİYEREK ZORLAMIYORUM HÜR İRADENİZLE BURAYA GELİYORSUNUZ BİRDE BAYAN OLMADIĞIMI DÜŞÜNENLER VAR 37 YASINDA BİR BAYANIM İNANMAYANLAR KENDİLERİ BİLİR VE BİR ARAYIŞ İÇİNDE OLMAĞIMIDA ÖZELLİKLE SÖYLEMEK İSTERİM | |
| | | acarshow Moderatör
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 36 Nerden : Çanakkale Lakap : Acarshow Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim Ptsi Ağus. 04, 2008 6:08 pm | |
| Arkadaşlar Lütfen Yaptıgınız Yorumlara dikkat edin Eger Rahatsız Edici Mesajları Görürsem Bu Sitedeki Kan Dolaşımınızı Durdrurum.... | |
| | | melsadesign Üyemiz
| Konu: Geri: ilk benden olsun dedim Paz Eyl. 14, 2008 3:57 pm | |
| Arkadasım can dostum her zaman yanımda olduğunu biliyorum tesekkür ederim Yunanistandaymıssın gelince bi ara gel beklerim | |
| | | | ilk benden olsun dedim | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|