kkkucher Administratör
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 61 Lakap : Sinanpaşalı Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 29/05/08
| Konu: Sinanpaşalı avcılardan 1 Paz Tem. 06, 2008 3:02 am | |
| | |
|
geyigci Üyemiz
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 48 Nerden : artvin Rep : Takımınız : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Sinanpaşalı avcılardan 1 Cuma Eyl. 26, 2008 2:01 pm | |
| arkadaşlar çok güzel bir ortam orda olmayı isterdim.benim anlamakta güçlük çektigim bu videoyu aile ortamında nasıl izleyecegiz.foto okul yıllarında medeniyet derslerini hep asardı ondan olsa gerek...saygılarımla | |
|
PaRaGLaDiNG HALO Moderatör
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 36 Nerden : afyonkarahisar/sinanpaşa Lakap : havacılık camiamda lakabım halo dayı dır Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 02/06/08
| Konu: Geri: Sinanpaşalı avcılardan 1 Paz Eyl. 28, 2008 5:25 pm | |
| ohhhhhkkkkkkkkk ateş denk sucukda denk başka ne olsun. not: hani donuzlar nerdeeeeeeeeeeee | |
|
tolga Üyemiz
| Konu: Geri: Sinanpaşalı avcılardan 1 Salı Kas. 04, 2008 4:10 pm | |
| valla doğru dersin artvinli... hiç kültür denen bi şey yok bu fotoda.ama ben ona öğretecem. | |
|
TUNCAY Üyemiz
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 54 Nerden : ESKİŞEHİR Rep : Ruh Haliniz : Takımınız : Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: Sinanpaşalı avcılardan 1 Cuma Ara. 05, 2008 3:11 am | |
| ADAMLAR AVA GİTMEMİŞLER MANGAL PARTİSİNE GİTMİŞLER.HANİ ATTIĞIMIZI VURUYORUZ DİYE HAVA ATIYORDUNUZ.NEVALEYİ BİLE EVDEN GETİRMİŞSİNİZ, DİŞÇİ-FOTO ALİ-İSMAİL-SİNAN-İDRİS VE NURETTİN TAM KADROYU KURMUŞSUNUZ AMA BİR TEK EKSİK VAR ALİ ABİYİ UNUTMUŞSUNUZ. HAYDİ HAYIRLI ATIŞLAR . | |
|